ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Α.Ε.

«Ανώνυμη Εταιρεία Προώθησης Επιχειρήσεων που Στηρίζουν την Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία» δηλαδή του προτύπου We do local και των πιστοποιημένων μελών του.

 

Η ανάγκη..

Η Ελλάδα είναι μια «κιβωτός» σπάνιας φυσικής ομορφιάς, πολιτισμού, ιστορίας και γαστρονομίας. Είναι παγκοσμίως γνωστή για  τη φιλοξενία της και δεν είναι τυχαία,  ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς. Την τελευταία δεκαετία, ενώ ο αριθμός των τουριστών αυξήθηκε, με το πέρασμα των χρόνων, οι τουριστικές επιχειρήσεις έχασαν τον προσανατολισμό τους, έχασαν το χαρακτήρα τους και μυήθηκαν σ’ ένα ξένο τρόπο λειτουργίας και συμπεριφοράς. Είναι επιτακτική λοιπόν η ανάγκη για:

Ο τόπος, μας χρειάζεται όλους και όλοι μαζί μπορούμε να πάμε κόντρα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Μόνο πολλοί μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την τουριστική αγορά αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας και εξελίσσοντας τον τρόπο λειτουργία τους.

 

Η ιδέα γίνεται πράξη... από την Κρήτη

Γεννήθηκε λοιπόν η ιδέα για την ανάπτυξη και διάδοση μίας φιλοσοφίας κάτω από την οποία θα λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις, ένα νέο προϊόν φιλοξενίας το οποίο θα στηρίζει τον τόπο που βρίσκεται αλλά και θα προσφέρει στον επισκέπτη του μία ολοκληρωμένη γεύση απο αυτόν , το WE DO LOCAL.

Η ιδεά ξεκίνησε από 14 επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Κρήτης, οι οποίοι πιστεύοντας σε αυτή την φιλοσοφία, θέλοντας να αλλάξουν τα δεδομένα στην τουριστική αγορά, να στηρίξουν τους τοπικούς παραγωγούς και την κοινωνία,  ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν στόχο την σωστή πρακτική όλων αυτών και την διάδοση τους σε όλες τις επιχειρήσεις τις Κρήτης και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δημιουργήθηκε λοιπόν η εταιρεία Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε για την προώθηση όλων των επιχειρήσεων που θα ακολουθούν την παραπάνω φιλοσοφία.

 

Η φιλοσοφία πρότυπο πιστοποίησης..

Για την άρτια λειτουργία της εταιρείας αυτής και την σωστή ένταξη των επιχειρήσεων σε αυτή, σε συνεργασία με την εταιρεία πιστοποιήσεων Cosmocert  A.E. και την εταιρεία Local Food Experts το We do local γίνεται πρότυπο πιστοποίησης επιχειρήσεων που ακολουθούν την φιλοσοφία του. Με το πρότυπο αυτό οι επιχειρήσεις που το επιθυμούν πιστοποιούνται, επιβραβεύονται και  προωθούνται για τις υπηρεσίες τους, λαμβάνοντας στα χέρια τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης.

 

Ο Σκοπός της εταιρείας..

είναι η προώθηση του προτύπου  We do local στην Ελλάδα και το Εξωτερικό μέσα από πληθώρα προωθητικών ενεργειών, την ανάπτυξη και επέκταση του δικτύου των μελών του καθώς και την προώθηση όλων των πιστοποιημένων μελών του στις εκάστοτε ενδιαφερόμενες αγορές.

 

Το Όραμα..

της Τοπικής Παραγωγής και Φιλοξενίας Α.Ε. είναι μέσω της προώθησης του προτύπου We do  local σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και των μελών της, να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα που διαρκώς θα αυξάνεται με περισσότερα μέλη, η οποία πρωταρχικό της μέλημα έχει να στηρίξει την τοπική παραγωγή και οικονομία αλλά και να προβάλει την τοπική κουζίνα, τα ήθη και έθιμα στους επισκέπτες της. Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρήσεις αυτές στηρίζουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος κάθε τόπου. 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Website: www.wedolocal.gr
Email: info@wedolocal.gr
Κιν: +30 697 1872663
Σταθερό: +30 2810 231709
Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπαναστασίου 28 Α, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306

Δημοσιεύσεις- Ισολογισμοί

Ενημερωτικό δελτίο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Λεωφόρος Παπαναστασίου 28Α,
Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306
Τηλ: +30 2810 231709
Κιν : +30 697 1872663
e-mail : info@wedolocal.gr

Sete Member