ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Α.Ε.

«Ανώνυμη Εταιρεία Προώθησης Επιχειρήσεων που Στηρίζουν την Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία» δημιουργός του σήματος We do local, ενός σύγχρονου εργαλείου πολιτισμού και επιστροφής στις χαμένες αξίες που τιμά τον ποιοτικό τουρισμό και τους ανθρώπους που είτε τον προσφέρουν είτε τον απολαμβάνουν.

 

Η ανάγκη..

Η Ελλάδα είναι μια «κιβωτός» σπάνιας φυσικής ομορφιάς, πολιτισμού, ιστορίας και γαστρονομίας. Είναι παγκοσμίως γνωστή για  τη φιλοξενία της και δεν είναι τυχαία,  ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς. Την τελευταία δεκαετία, ενώ ο αριθμός των τουριστών αυξήθηκε, με το πέρασμα των χρόνων, οι τουριστικές επιχειρήσεις έχασαν τον προσανατολισμό τους, έχασαν το χαρακτήρα τους και μυήθηκαν σ’ ένα ξένο τρόπο λειτουργίας και συμπεριφοράς. Είναι επιτακτική λοιπόν η ανάγκη για:

Ο τόπος, μας χρειάζεται όλους και μόνο πολλοί μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την τουριστική αγορά αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας και εξελίσσοντας τον τρόπο λειτουργία τους.

 

Η ιδέα γίνεται πράξη... από την Κρήτη

Γεννήθηκε λοιπόν η ιδέα για την ανάπτυξη και διάδοση μίας φιλοσοφίας κάτω από την οποία θα λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις, ένα νέο προϊόν φιλοξενίας το οποίο θα στηρίζει τον τόπο που βρίσκεται αλλά και θα προσφέρει στον επισκέπτη του μία ολοκληρωμένη γεύση απο αυτόν , το WE DO LOCAL.

Η ιδεά ξεκίνησε από 14 επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Κρήτης και 2 της Χαλκιδικής, οι οποίοι πιστεύοντας σε αυτή την φιλοσοφία, θέλοντας να αλλάξουν τα δεδομένα στην τουριστική αγορά, να στηρίξουν τους τοπικούς παραγωγούς και την κοινωνία,  ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν στόχο την σωστή πρακτική όλων αυτών και την διάδοση τους σε όλες τις επιχειρήσεις τις Κρήτης και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δημιουργήθηκε λοιπόν η εταιρεία Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε για την προώθηση όλων των επιχειρήσεων που θα ακολουθούν την παραπάνω φιλοσοφία.

 

Η εντοποιότητα "τυποποιείτα".

Για την άρτια λειτουργία και τη σωστή ένταξη των επιχειρήσεων που επιθυμούν να ακολουθήσουν την παραπάνω φιλοσοφία και την επίτευξη τυποποίησης της εντοπιότητας και αυθεντικότητας, η Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία ΑΕ συνεργάζεται με τις εταιρείες πιστοποιήσεων Cosmocert Α.Ε., Tuv Austria Hellas, Tuv Nord Hellas, Letrina και την εταιρεία Local Food Experts sce.

 

Ο Σκοπός της εταιρείας..

είναι η προώθηση του σήματος  We do local στην Ελλάδα και το Εξωτερικό μέσα από πληθώρα προωθητικών ενεργειών, την ανάπτυξη και επέκταση του δικτύου των μελών του καθώς και την προώθηση όλων των πιστοποιημένων μελών του στις εκάστοτε ενδιαφερόμενες αγορές.

 

Το Όραμα..

της Τοπικής Παραγωγής και Φιλοξενίας Α.Ε. είναι μέσω της προώθησης του σήματος We do  local και των μελών του σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και των μελών της, να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα που διαρκώς θα αυξάνεται με περισσότερα μέλη, η οποία πρωταρχικό της μέλημα έχει να στηρίξει την τοπική παραγωγή και οικονομία αλλά και να προβάλει την τοπική κουζίνα, τα ήθη και έθιμα στους επισκέπτες της. Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρήσεις αυτές στηρίζουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος κάθε τόπου. 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Website: www.wedolocal.gr
Email: info@wedolocal.gr
Κιν: +30 697 1872663
Σταθερό: +30 2810 231709
Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπαναστασίου 28 Α, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306

Δημοσιεύσεις- Ισολογισμοί

Ενημερωτικό δελτίο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Λεωφόρος Παπαναστασίου 28Α,
Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306
Τηλ: +30 2810 231709
Κιν : +30 697 1872663
e-mail : info@wedolocal.gr

Sete Member