Apollonia Beach Resort & Spa

Το Apollonia Beach Resort & Spa βρίσκεται  πάνω στη μεγάλη, αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας (όπως ονομάζεται και η πολυσύχναστη και δημοφιλής περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά), λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου (τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Κρήτης) και λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους (όπως η Κνωσσός) και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Με 334 δωμάτια - που συνθέτουν το κεντρικό κτήριο - και τα 3 συγκροτήματα bungalow το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή και αποτελεί μια από τις πλέον ποιοτικές επιλογές για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτη.

Το κεντρικό εστιατόριο προσφέρει, σε καθημερινή βάση, μία μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται παραδοσιακά ελληνικές συνταγές και πιάτα. Επιπλέον, στα τρία - a la carte - εστιατόρια του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακή Κρητική, Ασιατική και Ιταλική κουζίνα.

Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήθος υπηρεσιών, τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Στους καταπράσινους κήπους μας θα βρείτε ηρεμία και χαλάρωση, στο χώρο του spa μπορείτε να διαλέξετε διάφορα προγράμματα περιποίησης και ομορφιάς, ενώ στις μεγάλες πισίνες και στην παραλία θα έχετε τη δυνατότητα για ηλιοθεραπεία, μπάνιο αλλά ενασχόληση με θαλάσσια σπορ.

Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε ότι η περιοχή γύρω από το θέρετρο έχει ενσωματωθεί στο εθνικό πάρκο του Αλμυρού και προσφέρει την ευκαιρία για όμορφες βόλτες, πεζοπορία και τζόκινγκ.

Τέλος, το Apollonia είναι εύκολα προσβάσιμο με κάθε μέσο μεταφοράς, καθώς ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση λεωφορείου που συνδέει - με τακτικά δρομολόγια - το ξενοδοχείο με την πόλη του Ηρακλείου (~10 λεπτά), ενώ η χρονική απόσταση από το αεροδρόμιο δε ξεπερνά τα 30 λεπτά.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Apollonia Beach, γνωρίζοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, γενικά, αλλά και ειδικά για την ανάπτυξη του τουρισμού, εφαρμόζει το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με τα κριτήρια του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2004. Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου, αλλά, κυρίως, τη διαμονή και τις υπηρεσίες εστίασης.
Η διεύθυνση του ξενοδοχείου, ως εκ τούτου, δεσμεύεται:

 • Να τηρεί πιστά τους κανόνες που σχετίζονται με περιβαλλοντικές δραστηριότητες
 • Να εκτιμάει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον με στόχο τη μείωση ή ακόμη και την εξάλειψη αυτών
 • Να επιδιώκει, ενεργά, την προστασία του περιβάλλοντος και την πρόληψη της ρύπανσης
 • Να θέτει στόχους, με σκοπό την συνεχή βελτίωση.

Με τις ανωτέρω δεσμεύσεις, το ξενοδοχείο έχει ως στόχο τα εξής:

 • Υλοποίηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας, τη μείωση της κατανάλωσης νερού, τη σωστή διαχείριση και μείωση των αποβλήτων και λυμάτων
 • Διατήρηση της ποιότητας του αέρα
 • Προστασία της παραλίας και της ποιότητας του θαλασσινού νερού
 • Συνεργασία με τις τοπικές αρχές για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της περιοχής
 • Συνεργασία με όλες τις τοπικές αρχές και ενημέρωσή τους για τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου
 • Εκπαίδευση και ενθάρρυνση για συμμετοχή των υπαλλήλων του ξενοδοχείου στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
 • Να κρατάει τους επισκέπτες ενήμερους σχετικά με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου, με στόχο την ενθάρρυνση της ενεργού συμμετοχής τους.

Οι ανωτέρω στόχοι της πολιτικής μας υλοποιούνται μέσα από την ανάπτυξη σαφών και μετρήσιμων στόχων, ελέγχοντας τακτικά τις περιβαλλοντικές παραμέτρους και τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων, με ελέγχους της επάρκειας του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και την τακτική επανεξέταση των στόχων που έχουν τεθεί με σκοπό την βελτίωση τους.

Όσον αφορά τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες μας, αυτές περιλαμβάνουν:

 • Καθαρίστε την Μεσόγειο (http://www.legambiente.it/contenuti/campagne/clean-med)
 • Hands Across the Sands (http://www.handsacrossthesand.com/)
 • Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (http://www.unesco.org/new/en/natural-sciences/environment/world-environment-day/)
 • Καθαρίστε τον Κόσμο (http://www.cleanuptheworld.org/en/)
 • Εβδομαδιαία περιοδεία ενημέρωσης για τους καταπράσινους κήπους μας με πληροφορίες για τη φύση και το περιβάλλον
Τ.Θ 32, Γάζι 71414, Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλ.: +30 2810 821602
Φαξ: +30 2810 821433
Email: reservations@apollonia.gr
Web: www.apollonia.gr

ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ενημερωτικό δελτίο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Λεωφόρος Παπαναστασίου 28Α,
Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306
Τηλ: +30 2810 231709
Κιν : +30 697 1872663
e-mail : info@wedolocal.gr

Sete Member