TÜV AUSTRIA HELLAS

Η TÜV AUSTRIA HELLAS λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1994 και αποτελεί κορυφαίο Οργανισμό Επιθεώρησης, Ελέγχου και Πιστοποίησης της χώρας μας. Είναι Φορέας Πιστοποίησης του προτύπου We do local. 

Σήμερα, διαθέτει 4 γραφεία στην Ελλάδα με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, Παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Μυτιλήνη καθώς επίσης δραστηριοποιείται στην ευρύτερη λεκάνη των χωρών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής με θυγατρικές εταιρείες, παραρτήματα και αντιπροσώπους.
H TÜV AUSTRIA HELLAS κατέχει ως όραμα και βασική προτεραιότητα την ουσιαστική εφαρμογή της ποιότητας ως αναπόσπαστο εργαλείο του επιχειρηματικού γίγνεσθαι, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την ασφάλεια, το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο πάντα υπό το πρίσμα της αμεροληψίας, της εμπιστευτικότητας, της ευθύνης, της συνεργασίας και την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.
H TÜV AUSTRIA HELLAS έχει να επιδείξει πληθώρα πιστοποιήσεων, υπηρεσιών και συνεργασιών σε σημαντικές επιχειρήσεις του τουριστικού χώρου και παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνική επάρκεια και την τεχνογνωσία του πλήρους δικτύου συνεργατών της. Δύναται να υποστηρίξει καθολικά κάθε ανάγκη πιστοποίησης, αξιολόγησης, επαλήθευσης, εκπαίδευσης και διαρκούς επιμόρφωσης μιας επιχείρησης με την εγκυρότητα, την αναγνωρισιμότητα, την αξιοπιστία και τη δύναμη που αντανακλά το όνομα και σήμα της.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.tuvaustriahellas.gr/.

Ενημερωτικό δελτίο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Λεωφόρος Παπαναστασίου 28Α,
Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306
Τηλ: +30 2810 231709
Κιν : +30 697 1872663
e-mail : info@wedolocal.gr

Sete Member