TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, 100% θυγατρική του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Είναι Φορέας Πιστοποίησης του προτύπου We do local.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει αποκτήσει ηγετική θέση στο χώρο των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία. Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Φορέα με τα μεγαλύτερα έργα υποδομής και ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (ISO 22000, FSSC) και τις ιδιωτικές προδιαγραφές (IFS, BRC) - με διαπίστευση τόσο από τον ελληνικό φορέα διαπίστευσης (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης - ΕΣΥΔ) όσο και από τον γερμανικό (Deutsche Akkreditierungsstelle - DAkkS) και τον Αμερικανικό (ANSI) - περισσότερα από 2.000 Συστήματα Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων σε κλάδους όπως η εστίαση, οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες και η παραγωγή Τροφίμων, παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.

Ταυτόχρονα, προωθεί ενεργά την αειφορία στην Ελληνική Κουζίνα και τα Ελληνικά Προϊόντα με τη δημιουργία και την υποστήριξη ιδιωτικών προτύπων όπως η Κουζίνα του Αιγαίου, και η Κρητική Κουζίνα, και είναι διαπιστευμένος φορέας για την επιθεώρηση και πιστοποίηση του πρωτοκόλλου «Ελληνικού Πρωινού».

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και στο Λίβανο, Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα. Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και παντού στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.tuv-nord.com/gr/el/home/.

Ενημερωτικό δελτίο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Λεωφόρος Παπαναστασίου 28Α,
Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306
Τηλ: +30 2810 231709
Κιν : +30 697 1872663
e-mail : info@wedolocal.gr

Sete Member