ΠΩΣ;

Το We do local απευθύνεται σε όλες εκείνες τις τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχειακά καταλύματα & πλοία ) που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του We do local.

 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να πιστοποιηθούν με το πρότυπο We do local πρέπει να πληρούν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία είναι σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ανάλογα με την κατηγορία της επιχείρησης. Η εκπλήρωση αυτών διασφαλίζει την σωστό και ποιοτικό τρόπο που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αναδυκνείοντας την ταυτότητα του τόπου τους στους επισκέπτες τους.

 

Η Διαδικασία Ένταξης στο We do local περιλαμβάνει:

Για μια επιχείρηση η οποία δεν πληρεί τα κριτήρια πιστοποίησης αλλά επιθυμεί να ενταχθεί στο πρότυπο, διατίθεται ειδικός σύμβουλος ο οποίος δύναται να να την προετοιμάσει και να την καταρτίσει σχετικά.

 

Μια Τουριστική Μονάδα πιστοποιείται:

 

Τα κριτήρια εστιάζονται ενδεικτικά σε:

 

Aναλυτικά δείτε τα κριτήρια εδώ:

 

Κριτήρια για Resort Hotels

Κριτήρια για City Hotels

Kριτήρια για Αγροτουριστικά Καταλύματα

Κριτήρια για Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Κριτήρια για πλοία

 

Για περισσότερες πληροφορίες

 

Η επιπλέον ενημέρωση είτε η απευθείας εκδήλωση ενδιαφέροντος από οποιαδήποτε επιχείρηση που επιθυμεί να γίνει μέλος του We do local γίνεται μέσω προσωπικού ραντεβού με τον υπεύθυνο της εταιρείας, με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 2810231709, +3069718663 είτε με την αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης στο email info@wedolocal.gr.

Ενημερωτικό δελτίο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Λεωφόρος Παπαναστασίου 28Α,
Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306
Τηλ: +30 2810 231709
Κιν : +30 697 1872663
e-mail : info@wedolocal.gr

Sete Member