ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

H ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (“Authentic Greece”), είναι καινοτόμος εταιρία Τροφίμων και Γαστροτουρισμού που αναπτύσσει συνεργασίες μεταξύ των κλάδων Τροφίμων και Φιλοξενίας, επιτυγχάνοντας την ταυτόχρονη προώθησή τους με έναν πολύ αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο.

H “Authentic Greece” προσφέρει μια γκάμα από τυποποιημένες αυθεντικές λιχουδιές επιλεγμένων εργαστήριων παραγωγών, οι οποίοι χρησιμοποιούν συνταγές με βαθιές ρίζες στην ελληνική αγροτική παράδοση. Επιπλέον, η εταιρία αναπτύσσει ένα Δίκτυο πολύ αξιόλογων συνεργαζόμενων ξενοδοχείων και εστιατορίων, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες “αυθεντικής” Μεσογειακής Διατροφής.

Μπορούμε πλέον να πούμε ότι η “Authentic Greece” είναι, από όσο γνωρίζουμε η μόνη προσπάθεια στην Ελλάδα, αλλά πέρα από αυτή, που έχει πλέον πρακτικά εφαρμόσει τη σύνδεση επώνυμων Τοπικών Προϊόντων με τον Τουρισμό και τα Σημεία Πώλησης (Τροφίμων). Με με κοινές προωθητικές ενέργειες και ένα εξαιρετικό μηχανισμό follow-up επικοινωνίας, δίνεται η δυνατότητα στα Προϊόντα αλλά ΚΑΙ στα Ξενοδοχεία να έχουν “επαφή” με τον καταναλωτή/τουρίστα όλο το χρόνο - και μάλιστα μέσα από ισχυρά κίνητρα προβολής και πιστότητας.

Βασικό μέρος της στρατηγικής της εταιρίας είναι ο καταναλωτής να “συνδέει” τα προϊόντα με τον τόπο και τον παραγωγό, την ώρα που τα καταναλώνει - είτε στο σπίτι του είτε σε ένα ξενοδοχείο. Έτσι συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία για να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας με προβεβλημένο τρόπο και, αντίστροφα, στα σημεία πώλησης τροφίμων προβάλουμε με κατάλληλες ενέργειες τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ως μέσο προωθητικών ενεργειών.

Για πληροφορίες, τα στοιχεία επαφής της εταιρίας είναι:

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Δημήτρης Βασιλείου
Mob: 6932-277.779
dvas@apelop.gr
www.authentic-greece.gr

Ενημερωτικό δελτίο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Λεωφόρος Παπαναστασίου 28Α,
Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306
Τηλ: +30 2810 231709
Κιν : +30 697 1872663
e-mail : info@wedolocal.gr

Sete Member